Pyhän Henrikin tie eläväksi-hanke

Yhdistyksen hallitus valitsi hankkeen osa-aikaiseksi projektipäälliköksi Mirja-Riitta Sjöholmin ja hänen esimiehekseen puheenjohtaja Jouni Elomaan.

Yhdistyksen hallitus lisäksi nimesi hankkeelle johtoryhmän: Jouni Elomaa (ryhmän puheenjohtaja), Sirkka-Liisa Lattu (ryhmän varapuheenjohtaja), Päivi Punta ja Kalevi Salmi. Johtoryhmän sihteerinä toimii Mirja-Riitta Sjöholm.

ELY-keskus on myös edellyttänyt, että hankkeella on ohjausryhmä, johon yhdistyksemme on nimennyt edustajikseen Jouni Elomaan ja Mirja-Riitta Sjöholmin.

Mirja-Riitta Sjöholm irtisanoutui työstään 31.3.2021. Hänen tehtävänsä on päätetty jakaa useammalle henkilölle. 28.6.2021 mennessäon tehty seuraavat henkilömuutokset:

Ohjausryhään Sjöholmin tilalle on nimetty Päivi Punta. Hankkeen yleikoordinaatoriksi on valittu Terttu Pseonen-Säilä ja hänen työsopimuksensa jatkuu hankkeen loppuun. Pesonen-Säilä toimii myös johtoryhmän sihteerinä. Eila Hoffren on valittu vastaamaan pääasiassa maanomistajien kanssa tehtävistä sopimuksista ja työ jatkuu marraskuun loppuun 2021.

Terttu Pesonen-Säilän yhteystiedot: terttu.pesonen@saila.org, puhelin 040 061 9888

Eila Hoffrenin yhteystiedot: hoffreneila@gmail.com, puhelin 045 237 1037

Johtoryhmän jäsenten yhteystiedot löytyvät yhdistyksen yhteystiedoista