Pyhän Henrikin Pyhiinvaellusyhdistys

Ilmoittautumisohjeita Pyhän henrikin Pyhiinvaellusyhdistyksen järjestämälle vaellukselle Turusta Köyliöön 14.6.-20.6.2021

A. Tutustu vuoden 2017 vaelluksen ohjelmaan ja aikatauluihin.Tämä ohjelma on suunnittelun pohjana myös vuonna 2021, vaikkakin pienia muutoksia siihen saattaa tulla. Yläpalkin Pyhiinvaellus-otsikon alivalikkoina ovat myös Pyhän Henrikin tie ja Pyhän Henrikin tie kartalla. Niiden avulla onnistuu reittiin tutustuminen.

B. Tutustu vuoden 2021 vaellukseen liittyvään ohjeeseen tarkasti, sillä ilmoittautumislomakkeen lähettäminen tarkoittaa, että olet hyväksynyt tämän ohjeen periaatteet ja annat myös suostumuksesi yhteystietojesi tallentamiseen rekisteriimme.

C. Yhteydenottolomakkeella voit ilmoittaa meille kaiken sen, mikä ei mahdu varsinaiselle lomakkeelle. Muista erityisesti ilmoittaa meille silloin, ellet halua olla mukana tiedottamislistallamme. Samoin voit ilmoittaa jo vaikkapa päivät, jolloin vaellat, ellet siis vaella koko matkaa. Tosin näitä päiviä voidaan myöhemmin vielä muuttaa.

D. Tästä avautuu vaelluksen ilmoittautumislomake